Agenda

Formació en massatge Tailandès | Neus i Edu

 

Thai Omshanti 1333

Setembre 22, 23, 24
Octubre 6, 7, 8
Octubre 27, 28, 29
Novembre 17, 18, 19
Desembre 1, 2, 3

Aquesta formació de 10 dies de Thai Yoga Massage repartida en 5 recessos de cap de setmana ens permetrà aprendre i aprofundir en l’art d’aquest massatge Oriental.

Tindrem l’oportunitat de retira-nos a la natura i practicar Ioga, meditació, reflexologia podal tailandesa, pranayamas, danses, ioga en parelles i sobretot molt massatge tailandès.

L’horari aproximat serà de divendres sobre les 18h de la tarda fins diumenge a les 18h.

 

LA FORMACIÓ:
Aquesta formació consta de 5 recessos de cap de setmana per aprendre i integrar l’art del Thai Yoga Massage. A mes, cada mati practicarem meditació i Ioga amb seqüències pensades per millorar la tècnica del massatge.

La base d’aquesta formació es la pràctica per així poder assimilar mes fàcilment els conceptes que s'expliquen i demostren a classe. Treballarem amb diferents seqüències de massatge on tots tindrem l'oportunitat de donar i rebre per després poder compartir amb la teva parella, amics, familiars o amb qui tu vulguis. A més, la varietat de tècniques que oferirem us donaran la possibilitat d'adaptar el vostre massatge a qualsevol tipus de receptor.

El curs serà impartit per la Neus i l’Edu, apassionats en l’art del massatge Tailandès, i que basen les seves ensenyances en els principis de la Sunshine Network de Tailàndia i de la Sunshine House de Grècia. A mes a mes, comptarem amb el suport d’un grup d’assistents per tal de facilitar l’aprenentatge a tots els alumnes. Comptarem també amb la magnífica ajuda, en alguns dels caps de setmana, de tres bons amics i mestres que vindran a compartir les seves experiències i coneixements:

22-24 de Setembre i 6-8 d’Octubre

27-29 d’Octubre i 1-3 de Desembre

- Pau Castellsagué: http://www.omshanti.cat/es/main-conference/42-omshanti-team/232-pau-castellsague

 

PROGRAMA:   

Divendres:
18h - Arribada
19h –Satsanga, repàs i pràctica de massatge
21h – Sopar i descans

Dissabte:
7:30h -  Meditació i Ioga
8:45h - Esmorzar
9:30h - Thai Yoga Massage
13:30h – Dinar
15:30h – Thai Yoga Massage
19h – Lliure
21h – Sopar
22h – Historia, Medicina Tailandesa i activitats complementàries

Diumenge:
7:30h – Meditació i Ioga
8:45h - Esmorzar
9:30h - Thai Yoga Massage
13:30h – Dinar
15:30h – Thai Yoga Massage
18h – Cap a casa


NO ES REQUEREIX EXPERIÈNCIA PREVIA.

No calen coneixements previs de massatge, el curs està obert a principiants, així com a persones que hagin estudiat anteriorment massatge tailandès i que vulguin veure una altra perspectiva, també està enfocat a terapeutes d'altres disciplines que tinguin curiositat per aquest tipus de massatge.

PROFESSORS:
Neus Abella és doctora en Biologia Cel·lular i en 2010 va començar un viatge cap a Àsia seguint la seva passió pel ioga i els massatges; sense saber llavors, que aquest viatge seria el detonant per a un canvi radical de vida. Des de llavors ha dedicat el seu temps a aprofundir en diferents tipus de treball corporal i estudiar amb professors de tot el món. Neus està formada en Massatge Tailandès Tradicional, Massatge Tailandès Dinàmic, Osteothai, Zenthai Shiatsu, Massatge abdominal - Chi Nei Tsang i Reflexologia. La combinació d'aquests nous coneixements juntament amb la seva base en biologia li permet una àmplia visió del cos humà. Amb base a Barcelona, Neus segueix molt implicada amb cursos de formació de Massatge Tailandès en diferents països com Alemanya, Grècia, Suïssa i Tailàndia, ajudant a Krishnatakis i Till Heeg.

Eduard Albert es va iniciar al Ioga de la mà de Òscar Valls al 2003, des de llavors va poder experimentar els beneficis i poder del Ioga. Al 2006 va arribar a Omshanti i on va descobrir la passió per el massatge tradicional tailandès que posteriorment l’ha portat a viatjar per diferents països per tal de formar-se i integrar l’art del massatge. Ha rebut formació de diferents mestres de Massatge Tradicional Tailandès, Thai Yoga Massage, Craneosacral, Reiki i Shiatsu Zen.

Titulat com a professor de Ioga Integral per l’ Escola Witryh, acreditat per la Generalitat de Catalunya, iniciat en Kriya Ioga, Diplomat en Massatge Tradicional Tailandès a la  Sunshine Network, Sunshine House Greece, Massatge terapèutic Old Medicine Hospital,  Reflexologia Podal Tailandesa, diplomat en Osteothai Massage College, actualment formant-se en Shiatsu Zen.

Thai Omshanti 1495

PREUS:
Curs + Allotjament + menjar*: 890€ “early bird”. 990€ després de 1/09/17
Curs + menjar*: 740€ “early bird”. 840€ després de 1/09/17
*Cuina vegetariana i deliciosa de l’Ignasi
Reserva la teva plaça abans del 1 de setembre i estalvia’t 100€!

LLOC:
Omshanti Yoga Studio: Camí de l’Estenoc s/n, 08402 Les Franqueses del Vallès
Omshanti està situat en un petit turó amb vistes al Parc Natural del Montseny. El centre disposa d’una sala preciosa i amplia de Ioga, equipada amb futons per a la practica del massatge tailandès, estufes de llenya i una vibració especial.
El curs s’impartirà majoritàriament en català, en cas que fos necessari, disposaríem de traducció al castellà i a l’anglès.


INFORMACIÓ DE CONTACTE:
www.omshanti.cat
www.omshantilaroca.cat
Edu Albert ~ Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. / 693 682 622~
Neus Abella ~ Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. ~