Agenda

Silenci, Dejuni i Ioga amb Yishai, Alex

images.jpg13, 14, 15 Abril 2018
Omshanti Ioga Granollers
amb Yishai, Alex Perez i Maria Sabadell com a infermera assistent

La idea del curs és trobar un espai on poder experimentar una sèrie de pràctiques per gaudir d’un estat de profunda serenitat i introspecció.
En un entorn tranquil i un ritme pausat, anirem aprofundint cap a l’autoconeixement, descobrint-nos a través de la nostra pròpia experiencia.

SILENCI
El nostre dia a dia està ple de sorolls i compromisos que ens impedeixen entrar en contacte amb la nostre esencia. El silenci exterior ens condueix cap a un estat de pau interior, ransportant-nos més enllà dels pensaments i les emocions.


DEJÚ D´AIGUA
És una renúncia voluntària a l’alimentació amb l’objectiu de conectar amb el nostre metge interior i poder aconseguir una purificació física, mental i emocional.
Això ens aportarà serenitat, harmonía i equil.libri intern i ens permetrà aprofundir en la nostre pròpia espiritualitat.


IOGA (Hata, pranayama, meditació i relaxació)
Utilitzarem diverses eines del ioga que ens facilitaran desbloquejar, equil.librar i relaxar el cos.
Aquestes pràctiques ens revitalitzaran i ens connectaran amb el moment present fent que el silenci entri a nosaltres d’una manera natural.


PREUS: 
125€ fins el 15 de Març | 150€ a partir del 16 de Març

INFO & INSCRIPCIONS: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  |  677.814.367


Gaudeix de la teva pròpia pràctica.
Gaudeix de la teva pròpia experiencia.
Gaudeix dels teus pròpis coneixements.
El que tu vius i experimentes és el que et permetrà avançar en el camí.

 

Cartell prova.jpg