Facebook

Twitter

YouTube

 • formacion.jpg
 • formacion3.jpg
 • formacion4.jpg
 • formacion5.jpg
 • formacion2.jpg
 • formacion_equipo_banner.jpg
 • formacion6.jpg
 • Formació de Ioga
 • Programa
 • Dates i Preus
 • Equip facilitadors
 • Contacte i Inscripcions

 

formacion omshanti equipBenvinguts a la Formació de Ioga Omshanti 

Una formació per profunditzar en les tècniques i filosofía del ioga. Explorarem l'estilo Hatha Vinyasa amb dos objetcius principals: el de l'autoconeixement i la transformació personal i el de desenvolupar les qualitats del profesor de ioga.
Les 500 hores de formació es distribueixen en un cap de semana al mes durant un any i mitg. Els caps de setmana són residencials per poder experimentar la convivència i els efectes de un recés  a la natura. Gaudirem d'un deliciós menjar vegetarià, local i de temporada.

Vinyasa ioga · Ajustaments d'Asana · Pranayama · Meditació · Filosofia · Massatge Tailandès · Ioga Embaràs · AcroYoga · Dansa Ioga · Mobilitzacions Energètiques. 

Profunditza en el creixement personal seguint les pràctiques del yoga.

 

>>> Descarrega el DOSSIER de la FORMACIÓ aquí

 

A qui va dirigida la formació?

Aquesta formació va dirigida a persones amb ganes d'aprofundir amb la pràctica de ioga i la seva filosofia.
Si el teu objectiu és ser professor de Ioga, et donarem les eines necessàries perquè puguis guiar les teves classes i acompanyar els teus alumnes en el seu procés.
Si el que vols és ampliar els teus coneixements i la teva pràctica, et guiarem durant 15 mesos buscant una progressió amb taules de postures, tècniques de Pranayama i meditacions. Et donarem tasques perquè treballis en durant el teu dia a dia, i així consolidar la teva auto-pràctica.
Si no has practicat mai ioga però ja portes temps pensant que t'agradaria conèixer i aprendre els principis fonamentals en els quals es basa el ioga.
La formació abasta des de les bases i fonaments del ioga fins a les pràctiques més avançades per poder aplicar-les en les teves sessions personals o les teves classes.

 

Què té d'especial?

A Omshanti creiem que la pràctica del ioga és un camí per recórrer al llarg de tota la vida. Per això pretenem que aquest any i mig pugueu assentar les bases per a una bona pràctica i desenvolupar els recursos necessaris per explorar a fons la el cami de l'autoconeixement. El nostre treball es basa en despertar de consciència i desitgem que et puguis conèixer millor per alimentar les teves qualitats i que et trobis una forma de pensar, parlar, actuar i sentir harmònica.

Aquesta formació aporta totes les eines per ser professor de ioga, dirigir classes amb professionalitat, coneixement i seguretat. Et donarà un ampli repertori de recursos i creativitat per adaptar-los a les necessitats de cada grup i de cada alumne.
Cada participant trobarà la seva forma de practicar i viure el ioga.

 

Quins estils de ioga practicarem?

Els integrants de l'equip de professors seguim i practiquem els estils de Hatha Raja Ioga i el Ioga Integral.
Les sessions de postures comencen amb l'estil Vinyasa, un moviment connectat a la respiració que interacciona amb postures per formar un flux i crear una meditació en moviment i finalitza amb una altra part més meditativa en què es mantenen més temps les postures (Hatha).
També incorporarem les danses, mobilitzacions i pràctiques d'auto-investigació del Ioga Integral. Expandint la pràctica del ioga més enllà de l'esterilla amb moviment conscient, meditacions actives, cant dels mantres i dinàmiques de grup.On es realitza la formació?

Omshanti, un espai privilegiat en mig de la natura amb vistes al Parc Natural del Montseny. Les pràctiques es realitzaran en una sala àmplia, calorosa i acollidora on centenars d'alumnes ja han practicat amb nosaltres. Disposa de dues estufes de llenya per treballar en les millors condicions durant el període de l'hivern i tot el material necessari per a una bona pràctica. L'alimentació és vegetariana cuinada pel magnífic cuiner residencial d'Omshanti.

L'allotjament és en habitacions compartides i la casa disposa de piscina, ideal per a les hores caluroses de l'estiu i sauna per a les nits hivernals.

 

Vine a un recés 

Tots els recessos estan oberts a persones fora de la formació que vulguin compartir i aprendre sense interès en la titulació.

 

boto inscripio

 

 

 

Omshanti Series (2).png

 

 

 

 

Tècniques i Pràctques de Ioga

- Tècniques de concentració, visualitzacions, Kriyas, meditacions en silenci, meditacions en moviment
- Treball de la respiració (Pranayama)
- Postures mare i les seves variants (Asanes)
- Tècniques per a l'autoconeixement, Psicologia d'auto-realització (Vichara Yoga)
- Purificaciones físiques (Shatkarmas)
- Cants i Mantres

 

Filosofia i Ètica del Profesor

- Història i filosofia del ioga
- Ioga Sutras de Patanjali i Bhagavad Gita
- Els 8 passos de l'Ashtanga Yoga i els diferents camins del ioga
- Ètica del professor d'ioga
- Alimentació conscient

 

Metodologia

- Estructura d'una classe i seqüències d'asanes
- Autopràctica personalitzada (Sadhana)
- Assistència en l'Asana
- Eines per al professor i mètodes d'ensenyament

 

Anatomia i Fisiologia

- Anatomia i fisiologia bàsica aplicada al ioga
- Fisiologia energètica
- Cadenas musculars, mètode GDS

 

Pràctiques

- Pràctiques amb els companys de formació
- Pràctiques amb grups reals
- Eines per autoavaluar-se constructivament

 

Tècniques Adicionals

- Dansa Ioga, Karanes i Mobilitzacions energètiques
- Bases de l'AcroYoga i del ioga en parella
- Bases del ioga per l'embaràs, part i postpart
- Bases del Massatge Tailandès

 

 

La Formació consta de 13 recessos de caps de setmana i 2 recessos de 5 dies. Un total de 15 recessos.

Dates 2018-2019

Octubre 12,13,14 de 2018
Novembre 16,17,18 de 2018
Desembre 14,15,16 de 2018
Febrer 8,9,10 de 2019
Març 8,9,10 de 2019
Abril 12,13,14 de 2019
Maig 10,11,12 de 2019
Juny 14,15,16 de 2019
Agost 7,8,9,10 i 11 de 2019

*Calendari del segon any properament.

Horari del Cap de Setmana

Divendres: 19.00 a 21.00

Dissabte: 7.30 a 22.00
Diumenge: 7.30 a 16.00   

Tots els recessos estant oberts a persones de fora la formació que vulguin gaudir i aprendre del cap de setmana sense interés en la titulació.

 

Preus i Quotes

El preu de la formació inclou:

 • Formació
 • Material Didàctic (no inclou llibres de lectura obligatòria)
 • Allotjament i Menjars per els 15 recessos

Per reservar plaça es paga una matrícula de 400€. Aquests 400€ es restaran de les últimes quotes de la formació. Hi ha dues modalitats de pagament, per quota mensual o per quota anual.

 

Quota Mensual

Un total de 17 quotes de 220€ que s'abonen per domiciliació bancària. El primer curs consta de 10 quotes, d'Octubre de 2018 a juliol 2019 amb quotes mensuals de 220€. I el segon any hi ha un total de 7 quotes, d'Octubre 2019 a Abril 2020. A les dues últimes quotes del segon any se li restarà el preu de la matrícula.

quotes formacio ioga omshanti.jpgLa matrícula es paga abans de començar la formació per reservar la plaça. Són 400€ que es restaran de les dues últimes quotes del segon any. En cas de cancel·lació a partir del 12 d'Agost de 2018 i un cop iniciada la formació la matrícula no serà retornable. Si es cancel·la abans del 12 d'Agost de 2018 es retornarà la matrícula restant les comisions bancàries i despeses administratives.


Quota Anual

Són 2 úniques quotes i s'aplica un descompte del 12%, estalviant un total de 450€. Les quotes s'abonaran per transferència bancària o en efectiu a l'octubre 2018 i al juny el 2019.

La matrícula es paga abans de començar la formació per reservar la plaça. Són 400€ que es restaran de l'última quota. En cas de cancel·lació a partir del 12 d'Agost del 2018 i un cop iniciada la formació la matrícula i les quotes abonades no seran retornables. Si es cancel·la abans del 12 d'Agost del 2018 tornarà la matrícula i quotes abonades restant les comisones bancàries i despeses administratives.

 


Certificació i condicions d'inscripció

Obtindràs una certificació internacional per la European Yoga Alliance. Es requereix un mínim de 32 dies d'assistència presencial dels 36 que dura la formació. Si un dia o cap de setmana no pots venir, el pots recuperar en el proper curs.

Per inscriure't, envieu el formulari online amb la vostra informació. Rebreu un correu amb els passos a seguir per pagar la matrícula de 400€ i reservar així la plaça. La matrícula està oberta de l'1 de febrer a l'1 d'octubre de 2018.

Les persones que s'inscriuen es comprometen a realitzar el curs complet (15 recessos en total) i pagar totes les quotes. Es requereix un 90% d'assistència per obtenir la titulació. La no assistència de dies lliures o de cap de setmana no exclou el pagament de la quota completa.

En cas de cancel·lació, la matrícula i les quotes admeses no són retornables. 

 

Vine a un Recés

Tots els recessos estant oberts a persones fora de la formació que vulguin compartir i aprendre sense interés en la titulació. Els recessos de cap de setmana valen 220€ i els de 5 dies 440€. El preu inclou les classes, allotjament i pensió completa. Pots apuntar-te a qualsevol dels recessos de formació enviant-nos un mail a alegria@omshanti.cat

 

 

EQUIP FACILITADORS 

mireia castellsagueMireia Castellsagué

Directora de la formació. Tècniques i pràctiques del ioga. Metodologia. Ioga en Parella. Dansa yoga. Mobilitzacions energètiques. AcroYoga.
Practicant de ioga des de 2004. L'any 2006 va començar la formació de 4 anys a la escola de Witryh. El 2013 va començar a estudiar amb Andrei Ram i Dharma Mittra. Va començar a donar classes de ioga per a adults i per a nens en 2007. Va estudiar educació especial a la UAB i va fer un postgrau en Pedagogia Waldorf. Des de 2011 forma professors en ioga per a nens. Professora de ioga per embaràs per l'escola Birthlight i des de 2010 continua estudiant Massatge tailandès. Professora i formadora d'AcroYoga i d'AcroYoga per a famílies. Cofundadora amb els seus germans Wari i Pau del centre de ioga Omshanti des de 2007 i de la Barcelona Yoga Conference.


judith estrada

Judith Estrada

Directora de la formació. Tècniques i pràctiques del Ioga. Metodologia. Seqüències i ajustos d'asanes. Pranayama i Meditacions.
Va conèixer el ioga el 2011 de la mà del professor d'Hatha Ioga, Carlos Claramunt amb qui es va formar durant 2 anys. En el 2012 va estar un mes al centre de meditació budista, Plum Village, convivint amb les nenes i els monjos i rebent les ensenyances del Mestre Thich Nhat Hanh basades en la pràctica de l'atenció i en sentir l'amor cap a tots els éssers a través de la comprensió i la compassió. Des de finals de 2012 segueix les ensenyances d'Andrei Ram, discipulat de Sri Dharma Mittra. Aquestes ensenyances es basen en la humilitat i en desenvolupar un fort desig per la llibertat gràcies a la pràctica del ioga. 

pablo

Pablo Xavier Zufiriategui

Filosofia i textos de ioga
'Agraït als mestres, els meus pares i companys de camí per compartir amb mi la lluminosa senda del ioga des de molt jove; com també, a Omshanti, per brindarme l'oportunitat d'acompanyar a uns altres ioguis en la seva sadhana'.

Intento integrar en la seva vida diària algunes de les múltiples facetes de la tradició yoguica (tapes, Svadhyaya, Ishavara Pranidhana ...); Amb el ritme, necessitats i imperatius d'un home de família moderna. La presència del Ser en el quotidià.

 

pau castellsague

Pau Castellsagué

Thai Yoga Massage. Anatomia i fisiologia.
En Pau va conèixer la pràctica del ioga a la llum del seu germà Wari Om. Conèixer el seu mestre Soma a les muntanyes de Navarra va ser el començament del seu viatge espiritual. El Ioga el va portar a l'AcroYoga i aquest al camí del Thai Yoga Massage. Actualment es dedica a recórrer el món oferint formacions en Thai Yoga Massage. Ha estudiat OsteoThai i des de 2016 està estudiant osteopatia. El seu camí està ple d'alegria i gratitud cap als mestres que se li han presentat a la vida: Jordi, Dolors, Laurino, Takis, Jason, Jenny, Soma, Dayalu, Goenka, Amma ... Com a professor de Thai Yoga Massage i AcroYoga. Des de 2011, juntament amb el seu germà Wari i la seva germana Mireia, organitzen la Barcelona Yoga Conference.
xavi punsola

Xavier Punsola

Karanes i Dansa Ioga.
Iniciat en la pràctica del Hatha Ioga des de l'any 2003 de la mà de Cristina Peraire en un centre del Baix Empordà. L'any 2006 va començar la formació de 4 anys a l'escola de Witryh, de la mà de Soma. El seu camí en el ioga va seguir després de conèixer les ensenyances d'Andrei Ram, deixeble de Sri Dharma Mittra, qui va ratificar el que havia après amb en Soma. Actualment s'inspira en els cursos d'Autorealización d'Antonio Blay amb els quals treballa el ioga des d'una mirada franca i directa, sense personatges ni màscares. Professor de ioga a Girona i Baix Empordà. 

judith basols

Judith Basols

Ioga per embaràs, part i postpart.
Cofundadora del Centre Ananda Ioga de Lleida des de 2006. Fa 12 anys que m'apassiona el ioga per a embarassades, dóno tres classes setmanals i sempre em emociono! Em vaig formar com a professora de ioga a l'escola Witryh. La meva tesi de final d'estudis ha estat sobre el ioga per a embarassades. Va estudiar la Formació de Doula, així com el curs de ioga en família amb Tere Puig. També he viscut la formació de Kundalini Yoga i de Shakti Dance. Especialista en Yoga Nidra. L'aprenentatge experiencial real que vaig adquirir amb els embarassos dels meus dos fills. El que més m'agrada en la vida és cantar, practicar ioga i compartir les ensenyances del ioga amb tot el món que ho desitgi. I em sento molt afortunada de poder-ho fer!

 

 

giovanna mosquera

Giovanna Mosquera. Tara Om

Tècniques i pràctiques del ioga. Pràctica avançada.
Neix a Colòmbia el 1980. Va descobrir la seva dimensió física a través del ioga i la dansa contemporània, durant anys manté una formació ininterrompuda en diferents tècniques de dansa i en un pla personal la pràctica del ioga s'arrela. El 2006 es trasllada a Barcelona on inicia una profunda investigació del ser lliurant-se a la tradició del ioga, convertint la seva vida en una ofrenda al Suprem. En 2010 Andrei Ram-Om el convida a participar del curs de Formació de Professors impartit per ell mateix.

 

 

Inscripcions

boto inscripioPer inscriure't, omple el formulari. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per pagar la matrícula del curs 2018-2020. Una vegada rebem la matrícula, la teva plaça queda guardada.

 

Més info

Descarrega Pdf Formació
alegria@omshanti.cat

Mireia: 699 379 558
Judith: 629 322 588


Localizació

Camí de l'Estanoc s/n. Les Franqueses del Vallès
Com arribar amb Google Maps aqui

  

 1000px-F_icon.svg.png    baixa.jpg